Word Hete Heer: DONEER!

Word Hete Heer: DONEER!

Help onze vereniging en de Hersenstichting en doe mee aan onze donatie-actie!

Tijdens ons nieuwste toneelstuk Atlas spelen thema’s als ‘vergeten’ en ‘het dragen van een last’ een grote rol. De omgang, liefde en zorg die gepaard gaat met een hersenaandoening wordt (soms pijnlijk) aan het licht gebracht. Graag werken wij mee aan bewustwording, zowel in het theater, als daar naast.

Vol trots kondigt Toneelgroep de Hete Heren een actie aan in samenwerking met de Hersenstichting. U kunt voor € 40,- onze vereniging én de Hersenstichting helpen. Het werkt als volgt:

U vult een formulier in en betaalt € 40,-. Vervolgens doneren wij in uw naam € 10,- van dit bedrag aan de Hersenstichting. Daarnaast ontvangt u:

– Twee fysieke kaartjes voor Atlas per post voor een voorstellingsdag naar keuze (t.w.v. € 30,- incl. servicekosten)
– Een unieke Hete Heren verjaardagskaart op uw verjaardag
– Een fantastische ‘Ik ben heet’-button om te dragen tijdens de voorstelling
– Een uitnodiging om deel te nemen aan onze volgende voorstelling (een hoorspel met rollen voor iedereen die wilt)

U kunt dus écht deel uit maken van onze vereniging én meteen meehelpen aan ons doel om een mooi bedrag te doneren aan de Hersenstichting. Heeft u al kaartjes en/of wenst u direct te doneren aan de Hersenstichting, dan kan dat ook via deze link.

LET OP: er zijn maximaal 60 kaarten (30 donaties) verkrijgbaar via deze actie, dus wees er snel bij en bemachtig uw plek op onze cheque aan de Hersenstichting!

Deelnameformulier: