Leer meer over onze leden!

Leer meer over onze leden!

__

__


Timon Klerx

Deze hete heer is een echte Langstrater. Geboren en getogen in Waalwijk (1991) en met een aantal tussenstops in Schweinfurt (Duitsland), Breda en Utrecht weer neergestreken in het centrum van Waalwijk.

Timon studeerde vrijetijdsmanagement aan NHTV internationaal hoger onderwijs Breda en volgde de MusicAlll Factory afdeling jongeren aan het Factorium te Tilburg. Hij speelde in zijn jeugd in diverse musicals en werkte ook achter de schermen mee aan vele producties.

Op dit moment is Timon werkzaam bij Rabobank de Langstraat en is hij op vele fronten actief in Waalwijk. Als secretaris van Toneelgroep de Hete Heren ondersteunt hij de voorzitter waar nodig. Zijn passie voor theater en sport gecombineerd met zijn hart voor de Langstraat maakt hem een bijzonder persoon voor deze regio.

^ naar boven


Steven Mulders

De man met het grootste hoofd en het raarste brein van deze Toneelgroep. Steven Mulders (1987) studeerde af aan de School voor Journalistiek te Utrecht, differentiatie Radio. Als acteur begon hij, als 12 jarig kindsterretje, in de legendarische musical ‘Tsur en de Tirannen van Tijd’ van Musicalgroep PatsBoem.

Daarna nam zijn theatercarrière een vlucht. In 2008 speelde hij, naast drie andere ‘Hete Heren’, in de productie ‘Pirates’ van het ter ziele zijnde productiehuis Try Out. Hij vertolkte hier de heroïsche rol van Pepijn de Piraat.

Al meerdere jaren treedt hij ook op met Ernst en Luim in Haarsteeg. Deze toneelgroep is één van de laatste cafétonelen van Nederland en speelt doorgaans zwaardere stukken uit het wereldrepertoire. Zo speelde hij in 2009 Hamlet, uit het gelijknamige toneelstuk van Shakespeare. Ook vertolkte hij Mengo in een bewerking van ‘Om de liefde van Laurentia’ (2008) en speelde hij de slager Oscar uit ‘Verhalen uit het Weense Woud’ van Horváth (2011).

In 2014 speelde hij mee in de eerste officiële productie van Toneelgroep de Hete Heren: ‘Godot’.

^ naar boven


Derk van der Pol

De langste van toneelgroep de Hete Heren. Geboren en getogen in het pittoreske Waalwijk, heden ten dage woonachtig in het mooie Nijmegen. Afgestudeerd in Theater-, Film- en Televisiewetenschappen en Interculturele Communicatie. Werkzaam als organisatiejournalist bij Kessels & Smit, The Learning Company.

Naast een gedegen acteeropleiding aan de Aleph onder leiding van Rose Marie Bedaux en een succesvolle afronding van de Landelijke Oriëntatie Theaterscholen te Tilburg, kreeg Derk diverse acteerworkshops en masterclasses van onder andere Gigi Ravelli, Tim Murck, Marc van Bree, Vincent Moes, Marly van der Velden en Sebastiaan Labrie. Derk heeft daarnaast in 2013 een tijdje in Burkina Faso gewoond. Daar werkte hij als regisseur bij de Nationale Televisie (RTB) en maakte er een documentaire over kinderen met hersenbeschadiging.

Derks acteercarrière begon in 2002, toen hij een rolletje wist te bemachtigen in de film Fogbound van Ate de Jong. Sindsdien is zijn liefde voor het vak gegroeid, met diverse rollen als resultaat. Waaronder de hoofdrol in een commercial van Unicef Kids United. Voor deze duizendpoot is geen rol te veel gevraagd: van een mimespeler in de mocumentary Joshua (waarvoor genomineerd tot beste acteur in het AFF 2013), tot een kwelgeest in de psychologische thriller Tristan, tot een doorgewinterde romanticus in Liebestraum. Zelfs verscheen hij als loverboy in de scripted reality serie Achter Gesloten Deuren. Maar als Derk eerlijk is, trekt de magie van het theater hem het meest.

^ naar boven


Sander Kok

De man met misschien wel de grootste neus van alle heren is Sander. Hij is 25 jaar en komt uit een klein dorpje in het zuiden van het land (Drunen). Al vroeg in zijn leven ontstond de passie voor theater, met als eerste hoogtepunt de ‘kinder’-hoofdrol in de musical ‘Belle en het Beest’.

Op de middelbare school kon zijn huiswerk hem niet van theater en muziek afhouden, waardoor zijn portfolio alleen maar doorgroeide. In Jungle Book, Pinokkio en Pirates schitterde hij als acteur en zanger, door het publiek alom geprezen.

Op dit punt in zijn leven is Sander als vlieger in dienst bij KLM, maar natuurlijk staat theater bij deze Hete Heer op nummer 1. Dit blijkt door zijn passie en inzet als acteur en voorzitter van  Toneelgroep De Hete Heren.

^ naar boven


Jeanne Ansems

Hier komt de informatie over Jeanne Ansems

^ naar boven


Babbet Lambrechts-Rijsdijk

Hier komt de informatie over Babbet Lambrechts-Rijsdijk

^ naar boven


Esmée Kok

Hier komt de informatie over Esmée Kok

^ naar boven


Leidi van Mook

Hier komt de informatie over Leidi van Mook

^ naar boven


Berry van de Wiel

Hier komt de informatie over Berry van de Wiel

^ naar boven


Sabine Maes

Hier komt de informatie over Sabine Maes

^ naar boven